torsdag 30 september 2010

Tävling!



Hej på er!
Brr, imorse fick vi skrapa rutorna på bilen. Inget jag längtat efter.. Men nu tittar solen åter fram och det ser ut att bli en fin dag :)
Det är dax för en tävling här på bloggen.
Det som lottas ut är den vackra vepan ni ser i bild här ovan. Som tröstpris får en person välja en duk med texten "Lycka" eller "Kärlek". (Bilder på dukarna finns i butiken)

För att vara med och tävla sätter ni som har en blogg in bilden ovan och länkar till tävlingen här. Ni som inte har någon blogg får gärna tipsa några kompisar genom facebook eller mail. Alla kan vara med och tävla! Lämna bara en kommentar här i inlägget och tala om hur du tipsat om tävlingen. Vinnaren dras den 14:e oktober.

Lycka till!
Kram /Milla

onsdag 29 september 2010

Lingonris





Hej hej!
Vilket underbart höstväder vi har :) Igår blev det en promenad i vår lilla skog här intill huset, för att plocka lingonris. Vi hittade mest blåbärsris men fick iallafall ihop till en krans och ett hjärta.

Idag har elektrikern varit här och kollat upp vad som behövs för imorgon kommer de hit och jobbar. I badrummet ska de montera spottar i taket och en vägglampa ovanför spegeln. I köksavdelningen bänk- och takbelysning. Och lite annat småfix som uttag och annat..

Hoppas ni får en skön onsdag!
Kram /Milla


tisdag 28 september 2010

Köket växer fram..

Hej!
Jag vill återigen tacka för era fina kommentarer. Det värmer ska ni veta. ♥ Tråkigt nog har jag svårt att hinna med att svara på era hälsningar. Det händer mycket nu i butiken och här hemma:

* Förbereda för elektrikern som kommer nu i veckan.
* Salningarna till tre fönster har kommit från snickeriet och ska   målas.
* Friggeboden ska plockas ur - snickare kommer för att höja och   lägga nytt tak i helgen.
* En hel del nyheter ska fotas och läggas in i butiken.



Den gamla vågen har blivit en charmig kryddförvaring.



Pärlspont på väggen och två öppna hyllor ska det bli här.

Idag tänkte jag visa er hur långt vi har kommit med köket.
Knoppar, handtag och luckor "ståt"  från ikea. Matta, porslin och karottunderlägg  från min butik.

Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling. Linus är hemma från skolan idag. Ganska nöjd faktiskt då han fått frukost på säng och nu ligger och tittar på film :)

Kram /Milla

lördag 25 september 2010

Linus rum

Nystädat rum. (Verkligen välbehövligt!)

Korgarna är nyinköpta på Ikea. Med filt-tassar är de perfekta under sängen.

På hyllan ovanför sängen samlar Linus sina legoskapelser.

Hej!
Vad ni är gulliga. Tack för era kommentarer i förra inlägget. Tvekade allt innan jag bestämde mig för att lägga ut bild på mig själv. Kläderna kommer från Kapp Ahl (som just nu har 100kr rabatt på alla jeans). Roligt att se vilka som är inne på bloggen - Ulrika på Skohuset, hur har du hittat hit ;) 


Jag och äldsta sonen är ensamma i helgen och vi har haft en riktig mysdag tillsammans. Vi har hyrt 4 filmer från bibblan som vi får ha hela helgen. Idag har vi till stor del bara legat i sängen och kollat på film och ätit massor av godis. Bara Linus och jag. Mys♥.  Inte ofta vi får tid att vara bara, vi två. Wall.E, Alice i underlandet (jag gillar verkligen Johnny Depp :), och en animerad Starwars har vi sett idag. Imorgon blir det Batman.


Fortsatt trevlig helg!
Kramar /Milla

torsdag 23 september 2010

Shopping





Väska från Stil.


Go kväll!
Inte ofta ni får se bloggerskan på bild.. men så plötsligt händer det! ;) 
(Kan inte säga att jag känner mig helt bekväm framför kameran)

Jag har varit ute på lite shopping. En mysig skjorta,  ett par jeans och en väska till mig. Pojkarna fick varsina par jeans. Imorgon blir det mer shopping för då drar jag till ikea :)

Önskar er alla en trevlig helg! Vår helg har redan börjat :)
Kramar /Milla

tisdag 21 september 2010

Varulämning


Hej!
Lastbilschaufförerna har svårt att hitta hit till vårt lilla hus. Så nu har jag fixat en skylt som jag ska sätta upp på huset. Mallen jag använt kostar 99kr i butiken.

Skön tisdag!
Kram /Milla

måndag 20 september 2010

Det går framåt..


Vet ni...vi har bara haft ett draperi till badrummet! Det går det med ;) Men nu har vi alltså fått in en dörr. Foder runt dörren ska så småningom bytas ut. Till vänster om dörren ska vi ha en kamin och till höger hänger vi nu av oss kläderna (tills farstukvisten blir byggd ;) Väggarna kommer troligtvis att kläs med pärlspont.



God morgon!
Här var det trötta pojkar imorse. Fick puffa och buffa lite extra för att få dem att vakna. Men sen blir det full rulle som vanligt ;) Själv ska jag snart in till stan på ett möte. Önskar er en trevlig vecka!
Kram /Milla

fredag 17 september 2010

Min samling korgar

(Nej, det är inte färdigmålat i Linus rum ;)



(Golvlister saknas i sovrummet!)

(Under köksskåpen saknas golvlist och en lucka saknas på diskmaskinen)

Hej!
Jag är alltid på jakt efter vackra korgar. Överallt finner man de i olika former hemma hos oss. Inhandlade på loppis för en billig peng och sedan ommålade. De är så användbara och lätta att flytta när man ska städa. Samlingen växer och några korgar väntar nu på att bli ommålade. I dessa korgar förvaras målar/pysselböcker, kritor, tyger, leggings/strumpor, och leksaker. I andra (som jag visar en annan gång) bakgrejer, mer leksaker, badrumssaker, skärp och sjalar.


Skön fredag!
Kramar /Milla

torsdag 16 september 2010

Nyblom o Kollén

Kudde med lapptäcksrutor i vacker odonblå färg. Smårutig baksida. 149kr Finns även i grått.

Lantlig vändbar matta i ljusgrått/vitt. 550kr. För fler bilder titta in i butik Vita drömmar och choklad

Kudde med knytband  i ekologisk bomull. 189kr

Hej!
En leverans från Nyblom o Kollén har ramlat in. Snart kommer även lapptäcken i samma stil som kuddarna i odonblå och grått. Även lampskärmar och vackra julprydnader kommer om någon vecka. Sakerna tar snabbt slut så om det är något ni vill ha går det bra att förhandsboka (genom att maila mig) så kommer de sakerna med nästa leverans om ca 1,5 vecka.

Hinner inte riktigt med att svara på era kommentarer och mail men ni ska veta att jag läser allt och uppskattar det ni skriver såååå mycket. Tack 

onsdag 15 september 2010

Favorit




Hej!
Théhyllan i köket är en av mina favoriter här hemma. Mamsen som börjar lära sig vad jag gillar hittade den för snart ett år sen på en tatillvara-butik för 30-40kr. Vi bor i olika kommuner och det är perfekt att skicka ut henne på spaning ibland ;) Har ni någon favoritmöbel?

-Dricka thé mamma, brukar lillprinsen säga. (Pojkarna har tagit efter mig ;) de dricker grönt koffeinfritt) Gillar era barn thé?

Väggen bakom théhyllan kan jag inte bestämma mig för om det ska vara tapet eller trä? Ska låna hem några tapetkataloger nästa vecka...så får vi se!

Ha en bra dag!
Kram /Milla

tisdag 14 september 2010

Svartvitt



God morgon!
Nu var det några dagar sen sist. Hoppas ni alla har det bra. I butiken börjar höstens nyheter rulla in och jag börjar vänja mig vid att det faktiskt är höst ;) 
Jag har norpat åt mig en ny vacker matta i sovrummet från Nyblom o Kollén. Mattan är vändbar och på  andra sidan tar den mörkgrå färgen över. 


Dax att fortsätta jobba!


Skön tisdag! Kram /Milla

fredag 10 september 2010

I valet och kvalet!




Hej mina vänner!
Ja, ni gör det inte lätt för mig ;) Jag har börjat tveka ang. färgvalet på skåpet! Har beslutat att låta skåpet vara ett tag iallafall och känna efter lite till. Gillar ju det grönt och skulle stortrivas med det vitt.
Jag är en riktig velmaja!
Har jag förresten berättat att vi bytt tillbaka till vårt gamla dagis där Loke börjar igen nästa vecka. Jag funderar både en och två gånger men när jag väl bestämt mig brukar det bli bra ;)


Idag har det kommit in två efterlängtade leveransen från bl.a Nyblom o Kollén. Ska fota och lägga in i butiken till veckan. Annars så har vi haft det ganska lugnt här hemma. Vi hade trevligt besök igår och sen passsade jag och pojkarna på att baka lite. Recept på äppelkakan finns i gamla bloggen under "Mat och Bak" om någon vill ha.


Soliga höstkramar /Milla

onsdag 8 september 2010

Ska jag måla?

Tack snälla för alla fina hälsningar om vårt hus. Ni gör mig så glad 

Hej på er!
Jag har nu bestämt mig...tror jag...!
Den vita färgburken kommer fram igen ;)
Tror att skåpet gör sig bättre i köket vitmålat. Vad tror ni?

Skön onsdagskväll!
Kram /Milla

måndag 6 september 2010

Färdigmålat!



God kväll!

Vi hade tänkt spara två väggar av huset som inte var färdigmålade till nästa år men med lite hjälp har vi nu målat klart allt. Även lekstugan och friggeboden har fått färg. Så skönt att ha det klart! Här ser ni huset snett bakifrån. Grunden ska putsas nästa år.

Idag har lillprinsen varit och hälsat på på sitt nya dagis. Imorgon börjar inskolningen. Känns både och, då vi redan saknar det gamla..

Kram /Milla

fredag 3 september 2010

Höstskörd


Hej!
Plommonen börjar mogna här. Försvinnande gott! Vi brukar mest äta dem som de är men är det någon som har något enkelt och gott recept så tar vi tacksamt emot. 


Skön fredagskväll!
Kram /Milla

torsdag 2 september 2010





Hej på er!
Har ni sett vilka charmiga underlägg som kommit in i butiken!
Praktiska och söta. Sen kan man ju faktiskt lära sig något av dem oxå ;)

Annars är det fortfarande förkylt här hemma. Hoppas vi piggnar till i helgen då det åter är fotbollscup. På hemmaplan den här gången och vi föräldrar skall vara med och hjälpa till. (Typiskt att det råkar vara auktion just den dagen här på ön!)

Hoppas ni får en bra dag!
Kram kram /Milla

onsdag 1 september 2010

Hej!










Hej!
Nu har förkylningen även hittat till oss. Idag har det blivit så mycket jobb som det bara går från sängen. Känner mig inte alls pigg. Men att vara sjuk som egen företagare funkar inte.
Helhetsbilder på skåpet får ni då jag piffat till lite uppepå. Just nu orkar jag inte!


Ha en bra dag! Kram /Milla