onsdag 14 juli 2010

Sommarlov

Krukan kommer från Västergården och finns i min butik.


Hej!
Idag är det sista dagen för pojkarna på fritids/dagis. Sen är det sommarlov på riktigt! För mig innebär det jobb på kvällarna då killarna somnat, vilket inte är helt lätt då det är så ljust ute.


På dagis igår sa de att de aldrig varit med om ett barn som är så snabb som lilla Loke. Hela personalen har fullt upp. Loke älskar att klättra på allt. Han känner ingen rädsla, vill utforska allt och är snabb som en vässla. Jag har funderat på om en stor hundgård kunde hjälpa ;) Såklart skämtar jag men ett staket runt gården är ett måste. Då och då springer Loke rätt ut i vägen. 


Semester men ändå fullt upp. Det gäller att ta vara på de stunder av egentid man får för att ladda batterierna. Vad kan då vara bättre än sommar och sol :) Love it!
Kramar /Milla

4 kommentarer:

Levis o Vilda sa...

Verkligen ta vara på all egentid man kan få, det behövs...

Superfin kruka förresten ; )

Kram Mia

Gardenhouse sa...

Önskar er en riktig toppen semester, vad skönt för grabbarna att slippa dagis ett tag och bara ha det gott med familjen.
Kram Sussi

Annies Blå sa...

Vad skönt med lite semester för pojkarna :). Vår dotter har också en hel del spring i bena. Här hemma hålls hon ganska bra om hon får leka i sandlådan, men vid bygget är det stört omöjligt att ha med henne, hon rusar på som en galning och klättrar på brädhögar och samlar spikar. Nästa projekt är givet- att bygga en sandlåda vid bygget :). Hoppas ni får ett skönt sommarlov :)! Kram/Annie

Unknown sa...

Hoppas du finner tid för återhämtning o kunna ladda batterina! Låter som att du har fullt upp. Gäller att passa på att njuta av de små stunderna då o då. Ha det gott. Kram Lenita