måndag 3 oktober 2011

Storprinsens rum


Hello igen :O)
Nu har vi fixad lite i Linus rum. En byrå intill sängen. Vi har behållit de gamla beslagen men självklart målat byrån vit.


I helgen ska vi titta på råspont till väggen bakom. Tror det blir kanon med en fondvägg av liggande brädor där och tapet eller målade väggar i resten av rummet. Det blir den röda tråden i hela huset: En liggande råspontvägg som fondvägg.

Ikväll ska vi på på bio! Älskar det :O)
Puss /Milla


3 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Åå vilken härligt rum det blir. Såg inlägget nedan,,, jag tror jag också skulle fundera mer än en gång innan jag gav mig upp, hihi
Å andra sidan är det ens bror måste man ju lita på honom, Eller??;)
Kramkram <3 nettan

Anna sa...

Hej! Kikar in här första gången och gillar det jag ser! Härlig blogg med massa bygg och inredning precis som vi har det!

Råspont är så snyggt! Är sugen på det till vårat sovrum!

Kramen!

Sandra sa...

Hej Milla!
Tack för svar! Iphone skalet har jag beställt ifrån www.iphoneskal.se, dessvärre hittar jag det inte på hemsidan nu så jag vet inte om det kanske är slut eller om det inte längre finns att köpa. Jag köpte mitt i Mars så det är i och för sig möjligt att det inte längre finns kvar, men håll utkik jag kan ju trots allt ha missat det eller så kanske det kommer in i sotimentet igen :-) Ha en fortsatt trevlig dag! Kram/Sandras hjärtan