torsdag 8 december 2011

Tomten har varit här.

Stora öppna ytor, lite skillnad från vår lilla stuga.
Bjuder på fler bilder från mysiga hem till salu. Alla bilder och fler därtill hittar du hos Alvhem.

Litet mysigt kök med trevlig balkong och charmigt hörnskafferi.


Hej go vänner!
Riktigt vackert väder har vi haft här på ön idag. Det lilla snötäcket vi fått på marken har gnistrat i solen.

På vår (enda) lilla affär har det idag bjudits på jultallrik och julmust. Lillebror mumsade glatt i sig både prinskorv, sylta och köttbullar medans storebror höll sig till julmusten. Mina favoriter - julskinkan och rödbetssalladen.
En annan glad överraskning som mötte oss när vi var på väg ut var riktiga tomten (från Tomteland ;). Han bad oss följa med in i affären igen där pojkarna fick varsin godispåse. Vilken lycka! på en torsdag :O) Lillebror var mycket tuffare än jag trodde. Svarade högt på alla tomtens frågor och satt i hans knä medans jag fotade.

Vi vuxna fick rabatt på entrébiljetter till Tomteland, perfekt då vi ändå tänkt gå dit innan jul.


Jag kan säga att allt är inte guld och gröna skogar. Mitt i allt det roliga som innebär att vara mamma brottas vi nu med en kille här hemma som tycks ha kommit in i "lilla tonåren". Ojoj, humöret går upp och ner som en bergochdalbana.

Nej nu kallar sängen!
Håll tummarna, imorgon står ett betydande möte på agendan :O)

Kram /Milla

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Mysigt att få träffa tomten..
Här gnistrar ingen snö, det regnar och blåser som tusan istället..

Jag håller tummar för att det betydande mötet går som det skall =)

Kram Mia

Gabriella sa...

Härligt ni haft det med tomte och allt. Att kämpa genom barnens alla åldrar är inte det lättaste jobb man haft. Vi har två ordentligt viljestarka tjejer som löser av varandra och ibland känner man sig faktiskt rätt uppgiven och funderar mycket på om man agerar rätt i alla olika situationer som man ställs inför. men det är ju tur att dom är ens barn och man älskar dom med hull och hår ändå=)
Kram och hopppas du får en bra helg!

Hem & Drömmar sa...

Morrn Milla!
Vilka inspirerande hem su visar, visst är det härligt att drömma sig bort ibland.
Tomteland vore verkligen kul att besöka nån gång. Kul för grabbarna att få träffa tomten och du det där med tonårsliv känner jag igen. Min lilla är i det där förstadiet och den stora i det riktiga och det är värre kan jag lova. Blir putt och suckar och stönar vad man än gör ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

Stora och små drömmar sa...

Hejsan härliga bilder, å kan din lille tonåring vara runt nio? Har en tjej som är nio och gissa om hon har blivit tonåring redan, orka bryr sig är bara några ord man kan få höra ur hennes mun och sedan i nästa stund blir hon den goa lilla tjejen hon är:-) Ha en bra dag kram Jessica