måndag 2 januari 2012

Nu får den släppa taget snart...

 
Förra året var det så här mycket snö i början av januari. Vi åkte pulka & bob (säger ni åxå bob?) och drack varm choklad i pulkabacken intill oss.


Hello!
Vilket väderomslag vi har. Först vräkte det ner snö i mer än ett dygn, idag regnade allt bort och nu är tydligen ett till oväder på väg in. Förra veckan välte orkanen busskuren intill oss, slet upp en massa träd runtomkring, drog med sig soptunnor och annat löst ute på gårdarna, ett tak, tegelpannor, och vägskyltar låg lite här och där.

Likaså är det med min förkylning - den går upp & ner, hit & dit och tycks släppa taget någon dag för att sen komma tillbaka. Usch och fy, för hosta.

Kanske lika bra att gå och lägga sig i tid så att man får sina åtta timmars sömn nu när man är förkyld. Blir lite si och så med sömnen "vanliga" dagar.

Nattiskram
Milla

4 kommentarer:

Gabriella sa...

ja visst är man trött på mdetta väder=(
känner igen den där förkylningen..vrat själv dålig torsdag innan jul sen har det hållt på och vissa nätter hostar jag så jag kiknar, inte kul men man får väl längta och vänta både på bättre väder och friskare dagar.
kram♥

Hem & Drömmar sa...

Jo visst säger vi oxå bob.
Vädret är verkligen upp och ner och jag längtar fortfarande efter riktig vinter. Vid den här årstiden brukar man ju vanligtvis längta efter våren men men....
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

Bella - Dreams of country life sa...

Tråkigt med all storm hela tiden! Jättefin blogg du har :)

Photo by Maria sa...

Snöat har det gjort en dag hos oss denna vintern och då låg det inte kvar.. Nästan så jag hoppas att det inte kommer någon snö alls nu när det inte kommit än..

Jag har men en till förkylning på G, har precis blivit av med förra.. Så trååååkigt!!

Ha nu en fin fortsatt kväll..

Kram Mia