lördag 3 mars 2012

Lördagssug!

Det slinker ner en hel del baguetter nu kan jag lova ;)  Rickard är en pärla i köket. Men just ikväll hade jag en stark längtan efter hårt bröd med ägg och citronpeppar. Mmmm..


Go´kväll denna sköna lördag!
Idag tog vi en relativt tidig kväll från jobbet. Det blev mellomys i soffan :O)
Mina favoriter är redan med i finalen - Loreen och Lisa Miskowski (säkert felstavat;). Håller tummarna för tjejerna nästa lördag :O)
Jag tycker de borde hålla på låtarna tills sista finalen är gjord, radion har en tendens att spela sönder låtarna annars. Vad tycker ni?

Hoppas ni alla mår bra, jag hinner inte titta in här så ofta just nu men det blir snart bättre. Tackar så hjärtligt för era lyckönskningar, det känns jätteskoj att äntligen ha kommit igång :O)

Imorgon stundar Vasaloppet här i vår lilla stad och det ska visst bli en riktigt fin dag. Lycka till alla ni som ska åka!

Kramar Milla

4 kommentarer:

Hem & Drömmar sa...

Hejsan Millan!
Kan tänka mig att det är full rulle på Citronen nu. Riktigt bra tid för erat startskott.
Lisa är även en av mina favoriter sen David. Men ikväll lyssnade jag mest medans jag höll på med annat och chockade mig själv med att gilla Flink när jag slapp se honom ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

curlingmamman sa...

Hoppas ni hade en mysig kväll :)kramis

Ankis liv på landet sa...

Hej där!
Kan tänka mig att ni har fullt upp denna helgen. Hoppas att det går bra för er och att ni har roligt!
Go söndag på dig.
Kram

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se