tisdag 20 mars 2012

Problem med sköldskörteln?!

Bilder från helgens utevistelse. Loke utanför lekstugan.

 Killarna spelar fotboll.

Min stora goding.

Ny vecka, nya tag!
Men inte mår jag riktigt bra... Fryser för jämnan och andra konstiga symtom. Har googlat runt idag och sett några "sjukdomar" som stämmer in på mitt tillstånd. Nån som har haft problem med sköldskörteln eller vet någon som haft? Kan tydligen vara så att om det ligger på cellnivå visar det sig inte vid blodprov. Kan tillägga att jag har absolut läkarskräck och går inte dit i onödan! men nu får det nog snart bli ett besök iaf :( Får samla mod ett tag till först, det kan ju gå över..

Storprinsen har klippt sig idag, blev SÅ fin. En cool snedklippt frisyr och svart o grön färg i håret. Jag måste verkligen klippa mig snart jag oxå, och är så sugen på ljusa vårslingor.

Ikväll har vi struntat i alla måsten här hemma. Vi har kört filmmys och popcorn i sängen jag och småtrollen till den tecknade filmen Eldorado. Nu ligger de i sina sängar och det är min och Rickards tur att se "Beauty and the briefcase".

Kram Milla

4 kommentarer:

Lindblomman´s hus och hem sa...

Det här med sköldkörteln....Jag fick besvär för tre år sedan. Kände mej trött, frusen och allmänt "håg"lös.
Så jag var till vc och där togs ett vanligt blodprov som senare visade sej att jag hade underproduktion på sköldkörteln. Så nu äter jag Levaxin och känner mej mycket piggare.
Gå till doktorn du....

Kramiz Lena

Annas hjärtan sa...

Jag har underfunktion av sköldkörteln, symtom för mig var frusenhet, viktuppgång, trötthet, dålig hy och naglar men för mig hade det hunnit gå jättelångt så värdena gick inte ens att mäta. Gick på gymnasiet då och kämpade mig igenom skolan och gick sedan hem och sov, tonhårströtthet och tonårshull sa alla men så var det inte. Hoppas du får svar på om det är det du har, kram Anna

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

Go kväll!
tror du inte bara att det har blivit lite för mycket bara , ni har ju haft väldigt mycket att göra och man kan få konstiga symtom av att vara utmattad..
krya på dig
Kram gabriella

Hannashome sa...

Jag mår oxå lite som du beskriver och funderar på om det kan vara sköldkörteln?!!

Inget konstigt efter man fått barn att man kan få problem med den iofs.
Jag har rätt många patienter som äter Levaxin.

Hoppas du mår bättre snart!

Kram/ Hanna