måndag 30 juli 2012

Tankar...


Hallå där snyggingar!
Ny vecka, nya tag, och endast sol?! ;O)

Läste Englas inlägg häromdagen och känner igen mig i det hon skriver. Bloggen speglar oftast inte hela vårt privatliv. När saker är jobbiga och jag mår dåligt är bloggen ett positivt redskap. Just så tror jag att det är för många. Att tro att vissa lever konfliktfria och helt okomplicerade liv bara för att man inte skriver om det stämmer nog föga.

Att blogga gör mig glad. Just för att jag skriver om positiva saker i mitt liv och självklart all positiv respons från er läsare 

Typ idag:
Hade en härlig sovmorgon :O) Efter jordgubbfrukost ute i solen har jag legat på en filt i bikini hela dagen, ätit glass, klappat grannens häst ute i hagen, promenerat runt barfota i trädgården, läst inrednings- och modemagasin och njutit av att vara ledig.

MEN har åxå:
Satt igång tvätt & torktumling inne.
Betalat räkningar, gått igenom post och papper och ringt samtal ute i solen.
Det känns däremot inte alls lika inspirerande att skriva om och det är ju sånt som alla gör. Tvättar och städar osv.

Återigen: För mig är bloggen ett redskap, ett lyckopiller som förstärker det positiva i mitt liv, det jag mår bra av. Jag både gör sakerna och skriver om dem vilket ger en dubbel effekt.

Jag har vid ett par tillfällen funderat på att skriva om mer privata saker men väljer varje gång att låta bli. Är bl.a rädd för att det kan komma att påverka barnen på ett eller annat sätt. Vill heller inte att fler än mina närmaste ska veta allt om mig :O)
Hur ser ni på det här?

Puss&Kram

4 kommentarer:

Sus sa...

Håller helt med dig. Att coacha och ge positiva bilder är det som ger något här i livet :-)) Att öppna ögonen för här och nu å framåt!! Det finns en anlednig till att vi inte har ögon i nacken :-))
Mvh Sus
http://sussaligablandning.blogspot.se/

Team Åsgård sa...

Instämmer! Jag är väldigt noga med att ingen ska kunna "kartlägga" mig och vad jag gör. Vardagsjobbiga saker eller händelser kan jag skriva om men då med glimten i ögat. Alla har dock inte min dåliga humor och blir griniga, men det är valfritt att läsa;)
Riktigt jobbiga och personliga saker tar jag inte upp.
Kram!

Fiffi sa...

Visst är det så, bloggen visar ju inte ALLT man är. Jag skriver rätt privat om mina känslor, det jag har gått igenom med Olivers pappa etc men jag lägger långt ifrån ut allt. Det kan man nog inte men samtidigt vill jag dela med mig av det jag går igenom för jag vet att många känner igen sig.
Hoppas du mår bra och att du får en superfin lördag!
Kram

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Hej Sus!
Har försökt lämna ett spår efter mig hos dig men det gick tyvärr inte (endast gruppmedlemmar)

Tack för din hälsning här hos mig :O)

Gillar våningsfatet skarpt du gjort!
Vad har du satt högst upp?

Ha en bra dag!
Kram Milla