torsdag 23 augusti 2012

Äntligen med Soffa!

Måste börja använda systemkameran igen så ni slipper dessa gryniga foton.

Ni får iaf en liten bild av hur den ser ut.

Heeeej!
Sitter här i min soffa och bloggar. Det är faktiskt en ovanlig känsla för mig. Under de två-tre år vi bott i huset har vi faktiskt inte haft någon soffa! Till en början satt vi i en säng och på slutet i tre fåtöljer (men det blev två efter att benen på den tredje en vacker dag gav vika när jag satte mig i den, till Lokes stora förvåning ;) så ni kanske förstår min lycka :O)

Det blev inte någon Howard eller Ektorp utan en stor ljusgrå soffa med dubbla schäslonger där man på ena sidan kan ligga två = extra bred. Soffan är köpt hos möbelhandlaren på fastlandet. Möbelrondellen i Mora har toppenservice och kan verkligen rekommenderas. Modellen heter Athena och är specialbeställd i denna färg.

Kände att en vit inte var det optimala med två små trollungar även om det är finast. Sen ville jag ha en riktigt stor (för oss är den stor) så vi kan bjuda in till filmkvällar och så att vi alla kan ligga då vi är ensamma :O)

Alla gråvita kuddar, pläden och ripsmattorna har funnits i min butik och kommer från Nyblom Kollén.
Bordet är ett ommålat loppisfynd från mamsen, gillar det jättemycket.

Har en efterlängtad ledig dag idag!
Kram

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

WOW vilken snygg soffa .Kanonsnyggt .Kan tänka mej din lycka att få en soffa.Ja den som väntar på något gott väntar inte förlänge.Hoppas nu att det blir många goa bloggstunder och filmmys i soffan.Önskar dej en härlig torsdag.Kramar Rita ♥