söndag 16 december 2012

Julklappstips

Julbord på Smidgården i Fryksås.
På efterrättsbordet fanns bl.a Leilas Rocky road. Skulle tagit korten lite senare då allt smarrigt fanns uppdukat. Lingongrädden med mjuk pepparkaka smakade riktigt yummi.

Finaste Erika smakar på välkomstglöggen vi fick när vi anlände.

Nästan hela KappAhl-gänget förutom Maria som är ute och tar sig en nypa "frisk" luft ;) och Elin och Sussi som var sjuka.

Den charmiga baren.


 Vi hade vårt bord på övervåningen och mitt under julbordet kom Orsa ungdomskör in och sjöng de vackraste julsångerna. Mycket stämningsfullt :O)
 

Hej söta bloggisar!

Riktigt långa hopp mellan inläggen har det allt blivit. Jag har dock inte glömt bort er och saknar er allihop :O) Dagarna går alldeles för fort nu och egentligen skulle jag vilja ha med er på allt skoj som händer, ta pics och visa er, men men... Så här i efterhand kommer jag att visa er lite av det som händer iaf.

För någon vecka sedan var vi på Julbord med jobbet till ett superfint ställe utanför Orsa. Vilket toppenmysigt ställe!! Vill ni veta öppettider och se hur man hittar dit så kika in HÄR. 

Här nedanför är två bilder från deras underbart mysiga SPA som åxå finns på Smidgården. Ett SPA som absolut kommer att besökas av mig :O) Ett tips är att ge bort en trevlig stund till Kärleken här med en behandling. Vill ni se menyn finns den HÄR. Riktigt roliga namn på behandlingarna :O)

Nu blir det pizza & filmmys :O)
Stor varm kram till Er!

2 kommentarer:

Lindas plats sa...

Det där såg väldigt mysigt och trevligt ut
Mvh Linda

Anonym sa...

Åh vad mysigt ni ser ut att ha. Alltid roligt att göra något med dom man jobbar med hela dagarna.
Jamen, det känns som att det är lite mycket nu. Men det mesta är ju så roligt.
Må så gott
Kram
AC