måndag 8 april 2013

Bloggträff, instagramhjälp & efterlysning!!Är det någon som bor i närheten av Mora och som ska på denna bloggträff? Har ingen aning om ifall det finns biljetter kvar men det skulle helt klart vara skoj. Ännu skojigare att ha någon att åka med/dela reseäventyret med :O)

Är det någon som är sugen på sällskap så hör gärna av er :O)


Ber åter om hjälp/tips om instagram här på bloggen. Har fått till det på iphonen med inte på bloggen. Hur gör man, snälla söta ni?

Önskar er alla en fin start på den nya veckan!
(Själv ligger jag dock till sängs med feber och gräslig huvudvärk.)

KramPs. Om du ser detta Catarina Alexandersson, jag kan inte längre lämna hälsningar hos dig. Vill inte verka "stram" med det går tyvärr inte att svara dig längre, har försökt flera gånger...

4 kommentarer:

Stationen1887-Angelica sa...

Om du loggar in på Instagram på din dator, så går du på Tools. Där finns det koder att klistra in i en ny html-gadget i din blogg! Då kopplas alla dina bilder dit.
Du kan göra några val beroende på hur många bilder och vilken storlek det ska vara. Hoppas du får till det! Kram!

Stationen1887-Angelica sa...

Lite längre ner på "Tools-sidan" ser jag att det är du ska titta. DÄR kan du göra din val och sen få en kod! :) Hej igen!

sussi sa...

Vad gör man på en bloggträff?

Ljuvligtvitt & busiga gossar sa...

Ser att du redan fått svar på din fråga :) Vad heter du på instagram? Vill gärna följa dig!

Kommenterar du till Catta via mobilen? Ibland kan det hjälpa att gå in via webversionen. Finns en ruta längst ner i inläggen som du kan klicka på :) Har haft det problemet på någras bloggar innan jag löste det.

Ha en fin dag!
Kramar