tisdag 19 oktober 2010

En favorit

 


Hej!
Det är så roligt att läsa era kommentarer och mail. De gör mig så glad och jag uppskattar det verkligen. Tyvärr har jag fortfarande svårt att hinna med att svara. Men tack, söta ni som skriver :)


Den lilla väckarklockan köpte jag vid mitt senaste besök på ikea. Jag tycker den är så charmig och passar perfekt in i sovrummet som går i svart, vitt och grått.
Nu har mobilen åkt ut från sovrummet!! Jag tror inte det är bra att ha den liggande nära sängen och huvudet, med alarmet på.


Jag håller på att rensa ut onödiga saker med dålig energi i mitt liv och försöker få utrymme för annat. Jag har rensat flitigt under hela sommaren och nu snart har jag inget kvar i förråd, lådor och garderober som inte används. Såå skönt och befriande. Att rensa och göra sig av med gamla saker är toppen tycker jag! Det är mycket lättare att hålla rent och det ger mer tid till att göra andra saker. Med  alltför mycket saker blir det annars lätt rörigt och mycket plock.
Pojkarna får dra sitt strå till stacken och är riktigt duktiga att städa undan efter sig i rummen, lägga smutstvätt i korgen och duka av efter sig. Men naturligtvis har vi dagar då det ser ut som bomben slagit ner här! Man är inte alltid på topp :)
Hoppas ni får en toppenkväll!
Kram /Milla

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan! Önskar att jag konde rensa lite, men har så svårt för att göra mig av med saker. Därimot fylla på tycker jag är lätt, familjens korp :-D.
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

Black Iris sa...

Ojoj, kan du inte skicka hit dina pojkar så att de lär tonårstjejrna här hemma hur ett hem ska skötas.

Kram Maidi

Uttan sa...

Paketet har kommit!!! :)
Vepan var verkligen jätte fin.
Tack snälla!

Klockan var fin som Du köpt på IKEA ska nog investera en sådan Jag också nu när vi ska renovera sovrummet så kommer det att passa bra med en svart klocka där.
Duktig Du är som rensar...skulle jag också behöva göra men har svårt för att göra Mej av med saker.

Ha det gott!
Kramar!

Handgjorda drömmar sa...

Hej!
Jag blir nästan nostalgisk när jag ser den klockan... Hade en exakt likadan fast röd på mitt flickrum. Vet tyvärr inte var den är nu. Har för mig att den tickade väldigt högt bara.......
Härligt det lät med "röj" :)
Skulle behöva göra detsamma här hemma.
Ha en fin kväll!
Kram Marie

Det vita dårhuset sa...

Heej gumman :)!
Visst är det sköönt att rensa!! Tittade på Oprah en gång när den där rensar killen var där.. Han sa det att DET man inte använt på ett helt år ska man göra sig av med. Och nog har han rätt allt...

Vet du! Jag fick en fundering.
Skulle du vara intresserad av att köra en utlottning hos mig genom din butik?
Åter igen ...bara en fundering!

Jag var in och tittade och du har mycket fint! Ska beställa lite kuddfodral av dig sen och då bara slog det mig ;)

Ha det gott och kramar på dig!

Photo by Maria sa...

Snygg klocka.. Jag skulle behöva en jag med.. Fast jag vill ha en som jag ser tiden på även på natten.. Vaknar jag måste jag alltid kolla vad klockan är, knäpp jag vet ;-)

Ha nu en fin onsdag..

Kram Mia

Vita huset 28 sa...

Men oj tänk att de stora varuhuset har en sån liten skönhet, den får nog också följa med mig hem nästa gång jag är där :)

Bra med röj, då får man ordning o känner sig lugnare i tillvaron hemma.

Ha de gott
Kram Camilla

Ellinor sa...

Håller med dig. Älskar också att rensa och göra mig av med gamla saker som bara står. Känns som att det blir lika mycket mer luft i huset som man slänger ut i saker. Om du fattar vad jag menar:)
Gillar din klocka men har en känsla av att den tickar högt. Mycket känslig...Men den kanske är tystare än jag tror!
Ha det gott!
Kram
Ellinor