tisdag 22 november 2011

Egypten sista delen


Tjingeling denna sköna tisdag!

Dagen har flutit på i ett skönt tempo. Började med massagebehandling hos en terapeut här på ön och lite städning hemma, sen ärenden på stan och handling innan det var dax att hämta barn på dagis och i skola.


Ikväll var det storebrors tur att baka pepparkakor och jag har precis bränt en plåt (ett telefonsamtal kom i vägen) Tur att det inte var så många iaf. Så ikväll luktar det lite åt det brända hållet ;)

Min reslängtan har åter tagit fart, om än på en lite kortare utflykt. Kanske en trevlig teaterresa till huvudstaden eller en shoppingresa till någon stad i Europa. Får skrivas upp på önskelistan till tomtefar ;)

Poolbaren på Resta Grand Resort.

Vatten aerobic...
...som avslutades på land. Superskoj, älskar verkligen att träna och saknar det massor. Det blir alldeles för lite av det hemma!

OMG vad mycket desserter det blev varje dag. Buffébordet med efterrätter var enormt.
Gick upp flera kilo på en vecka.


Köpte Bingos självbiografi på Landvetter innan vi åkte. En rolig och lättläst bok om en galen Bingo :o) Läsvärd.


Vill du se mer från resan hittar de det HÄR och HÄR.


Nu ska snart största trollungen till ungdomsgården där de leker, spelar pingis och handlar i kiosken (vilket verkar vara det mest spännande - att få köpa läsk och godis mitt i veckan) Egentligen får de gå dit redan i ettan men Linus har nyss fått börja. Tycker de är så små för att vara på ungdomsgård i ettan.


Middagen är klar - dax att äta, och sen blir det tidigt i säng för minsta trollungen som gråtit till och från hela eftermiddagen, trött efter att ha vaknat flera gånger inatt. Med andra ord: bokmys tills John Blund kommer :o)


Ses imorron godingar!
Kram Milla

3 kommentarer:

sussi sa...

Där bodde vi också kul :) du undrade vad jag bodde jag bor i Orsa och jobbar i Mora Kram På dig.

Josefin Haugen sa...

Linus har blivit så stor! Är på UNGDOMSGÅRDEN.. Han är fortfarande fasters LILLA älskling :)

curlingmamman sa...

Åh,vad härligt längtar också efter solen :) kram kram