fredag 2 december 2011

"Pippi-kille"


Lillebror i badrummet/tvättstugan idag. Han har bestämt sig för att vara en "Pippi långstump-kille" och går numera runt med två olika strumpor på fötterna om dagarna.


Halloj där!

Hur mår ni denna fredag?

Här är fredagsmyset i full gång. Sitter i soffan med pojkarna och väntar på att adventskalendern ska börja. Vad mysig den verkar vara. Gillar miljön och den verkar vara så där lagom spännande som jag tycker att en julkalender ska vara :O)

Hur mycket kan en tvätthög "växa på sig" på en vecka? Det var imorse ett av världshistoriens högsta tvättberg i badrummet. Mattor, kläder, sängkläder, handdukar - allt i en enda röra! Tvättmaskinen och torkumlaren har allt fått jobba idag.


Igår lät jag lillebror sova middag, vilket jag bittert fick ångra idag. Vet ni när han somnade?! Klockan 00 på natten!! Ojoj, ingen mera middagssovning här inte ;)

Hoppsan, nu börjar visst kalendern!

Ha en riktigt fin fredagskväll så hörs imorrn :O)
Kram
Milla

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så söt han är din lillkille ;)
Har fortfarande inte sett adventskalendern men Tilda verkar gilla den.
Ha nu en riktigt mysik fredagskväll.
Kram Ing-Britt

dagdrömmar i vitt sa...

Hihi å vilken söt kille. ja du tvätten den växer. Här tvättas det varje dag... stora barn!!!
Kramkram<3nettan

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

har också haft ett tvättberg...maskinen väntat på lagning suck och nu....ligger sambon och försöker kolla varför diskmaskinen skriker error..härligt va och det är inte ens gamla grejer. Tack tomten för lite nya vitvaror till jul hihi!
Kram på dig♥

Photo by Maria sa...

Klart han skall vara Pippi-kille och ha olika strumpor =)

Jag har inte kikat på julkalendern, glömde det igår.. När man inte har barn i den åldern som tittar så glöms det lätt bort..

Njut av lördagen..

Kram Mia

mariasvitabo sa...

Tack för din gulliga kommentar! Vilken söt kille du har! Det är lika här med tvätten, har man barn så slutar tvättkorgen aldrig att växa;)

Kram Maria