onsdag 1 februari 2012

En tur med ambulans!


Idag är vi skapligt trötta här hemma. Det blev en tur med ambulans inatt. Loke fick (precis som sin storebror när han var liten) krupp inatt. Det har jämt gett med sig förut med lite frisk luft men den här gången gick det inte. Efter samtal med vårdpersonal skickade de ambulans ut på ön. Efter medicin blev det bättre men vi fick ändå åka med till lasarettet för att träffa läkare och få medicin utskriven. (Trodde vi iaf, de hade inte tid så vi åkte hem igen. Fanns personer på akuten som väntat från kl.17. Vi var där kl.02.) Puh, klockan blev mycket innan vi kom i säng. Lillprinsen vägrade allt vad undersökning hette först men sen var han superduktig. Så skönt att allt gick bra och att det ändå inte var värre.

Det har blivit en soft dag här hemma med film och legobyggning. Trots allt verkar det finnas obegränsat med energi i den lilla pojken ;)


Vi har haft besök idag av denna lilla sötis - Wilgot

Imorrn blir det dagis igen för lillprinsen som trots allt inte haft feber eller förkylning. Lite sömn gör nog susen :O) Om det nu går bra inatt vill säga..

Kram Milla

5 kommentarer:

Joans Country Living sa...

Oj, godt att läse, att det gik bra! Det är inte hva det har varit på lasarettet! Så är det också i DK - med besparinger överallt...
Ha' det så bra ;o)
Bedste hälsninger...

Marita sa...

vilken tur att det inte var nåt allvarligare och han är snart bra igen.
~marita~

dagdrömmar i vitt sa...

Hej vännen !!! Å vad läskigt när barnen blir sjuka!
hoppas ni får ordning på allt:)
Kramkram<3nerran

Hem & Drömmar sa...

Godmorgon Milla!

Stackars liten, hoppas verkligen ni har fått sova inat och att han sluppit besvär av krupp.

Ha de gott, kram Ing-Britt

Solsjö - Under en vind sa...

Hoppas att ni slipper kruppen nu! Det är besvärligt när det håller på...ambulans har vi aldrig behövt men det har varit många timmar på sjukhus med inhalering för sonen genom åren så vi vet vad ni går igenom.
Vilket gulligt besök ni haft!

Ha en skön helg Milla!Kram!