lördag 4 februari 2012

GALET

Min och Lokes dag idag.Tjingeling!
Ojoj, va tokigt det blev idag. Precis när vi kommer fram till biografen upptäcker jag att jag inte har mitt mastercard med mig. Kom på att jag tog ur det ur plånboken då jag åkte till Borlänge igår och det var inte att tänka på att vi skulle hinna hem till ön och hämta det heller. Typist! (Jaja, bio får det bli imorgon istället.) Istället åkte jag och lillprinsen till Sollerö camping och restaurang Jugen Jon och åt en god pizza. Sen blev det shopping och lördagsgodis i Mora. Underbara Loke sa ingenting om att gå imorgon istället. Det var mest jag som blev besviken.

Vet ni, jag har ätit mina naturpreparat i nästan en månad nu. Silicea funkar jättebra - naglarna växer, blir långa och riktigt starka. Även mjölkmagen mår mycket bättre :O) Fuskar massor med semlor och mjölkmat utan att jag känner av det. Blir så otroligt glad :O). Nattljusoljan har jag ätit för kort tid, det tar tydligen tre månader innan man märker någon skillnad. Återkommer om det.


Kärleken är påväg hem och en schlagerkväll nalkas här hemma!


Kram Milla

3 kommentarer:

Joans Country Living sa...

Oj, hvilken dag det blev ;o) Men Jugen Jon och lördagsgodis och shopping i Mora är jo också ganske bra ;o)

Jag har också super bra erfaring med Silicea! Är också ret så allergisk men mår också mycket bättre med Silicea ;o) Ha' det så bra ;o) Kram från DK...

curlingmamman sa...

Märker du någon skillnad på håret med silicea? kramis

Photo by Maria sa...

Hoppas det gick bättre med biobesök idag istället och att filmen var sevärd =)

Kram Mia