måndag 6 februari 2012

Ont i örat & biobesök

Finaste buddha halsbandet är köpt på Showroom. (Mora)


Gokväll!
Det blev inte någon rolig kväll igår.

Lagom till midnatt vaknade Loke och hade öronvärk. Stackars, stackars liten - sjuk igen. Han fick alvedon, tröst och en extra kudde i sängen för att lätta på trycket och tillslut somnade han om.

Imorse var allt som bortblåst, lillprinsen mådde hur bra som helst och det blev äntligen ett biobesök för att titta på Mästerkatten. (Och det var ju åxå en historia för sig. Det måste ha blivit något fel. Trailers de visade innan filmen var verkligen inte nått för små barnögon och när det otäcka var klart blev duken helt mörk. Förväntansfulla satt alla barn och väntade på att Mästerkatten skulle börja och blev alltmer otåliga, en kvart för sent drog den tillslut igång. All väntan + filmen på 1,5tim blev liiite för långt för Loke och 3min innan filmen slutade tröttnade han ;) Lillprinsen verkade iaf nöjd av besöket och vill gå igen berättade han när vi kommit hem. Godiset, popcornen och läsken lockar såklart åxå till det hela ;)


Kram Milla

6 kommentarer:

Karin 1+trillingar sa...

Va mysigt att det blev en bio till slut. Tänk den dagen jag kan ta med alla mina tjejer! Inte helt lätt att sitta stilla en hel film men du fick ju bästa betyget då han ville gå igen!

:)

curlingmamman sa...

Mysigt med bio, lilla O var också och tittade på den igår och gillade den massor kramis

Josefin Haugen sa...

Det är bra med oss, eller ja jag har fått en sväng av magsjukan. Förra veckan så var jag förkyld. Men annars så är allt bra med oss :) Hur är det med er alla? Går det bra i lokalen? Ska bli spännande att komma och kolla sen på den :)
Ang kommentaren tidigare, så var det att du fick en blog award av mig. För att du har en sådan bra blogg :) http://jossehaugen.blogg.se/2012/january/mina-favorit-bloggar.html

Du får hälsa Linus! :) SÅ får ni ha det så bra :)

LinnaLi sa...

Jag har rätt högt i vanliga fall, men när jag blir magsjuk trillar det ner och då svimmar jag.. Inte så kul :S

Ha en bra kväll =)

Kram

Linda

Josefin Haugen sa...

Sv: Ja nu hoppas jag att jag ska börja att må bättre :) God natt till dig med :) Kram

sara sa...

hej jag har precis fixat en ny blogg så det skulle vara kul om du kollade in den, och berättade din åsikt om den. :)