onsdag 25 april 2012

Preciiis det jag vill ha!

Bild på Julias underbara kök hos Julias vita drömmar.


Dessa härliga gräddiga färger. (Bilder lånade på nätet.)



God dagens!

Jag är bra sugen på att köpa ett nytt kylskål. En SMEG, gräddfärgad.

Det skulle passa otroligt bra in i mitt kök :O)
 Har velat ha en sedan köket började byggas för flera år sedan och jag har en utvald plats där den fristående kylen/frysen passar perfekt.

Det finns två lokala butiker här i småstaden intill som säljer SMEG men det är flera tusen billigare att beställa på nätet, så en nätbeställning känns mer aktuell.

Sen finns ju Gorenije som är bra mycket billigare men ändå inte riktigt lika snygg...

Finns det någon av er söta bloggisar som har en SMEG eller har några bra tips att dela med er av? Är den bra? Något man bör tänka på? Funkar beställning av vitvaror på nätet bra?

Vore jätte tacksam för tips 

Kram Milla


Your Way To Financial Freedom

4 kommentarer:

Anonym sa...

He,

Just nu har Dalani (dalani.se) kampanj på Smeg produkter till förmånliga priser :)

Mvh,
Helén i Finland

Joans Country Living sa...

Hej Milla - jeg har en sån i mit svenske hus her i DK ;o) Köbt i en butik her i DK ved den dansk-tyske gränse - og vi hentede det i Tyskland, när vi påbegyndte at bygge vort hus. Det var også billigere end i butikkerne her, hvor vi bor ;o)

Det är ganske bra, men jeg måste sige, at det mest är en "skal" i cremefarvet. Fronten är jo hård plast - stärkt og holdbart materiale. Det är väldigt vackert design, men jeg tror man betaler mycket for design og namnet Smeg ;o) Selve kylskabet är det samme som så mange andre märker/designs... ;o) Jeg är väldig nöjd, trods alt - det ÄR snyggt ;o)) Kram...

Sofia sa...

Tack söta! :)

Vi beställde vitvaror från tretti.se när vi gjorde om köket i lägenheten och det funkade hur bra som helst! Däremot vet jag inget om just SMEG-skåpet..

Ha en fin helg! Kram.

sara sa...

är du medlem på dalani? om inte annaars så säljer de kylskåpoen för 11000 drygt istället för 17000:-.. här är länken iaf: http://www.dalani.se/home.php?cat=759