torsdag 20 september 2012

Nu jäklar

En härlig dag med PW och fönsterfix.

Tänk att det är så lätt att åka bergochdalbana. Upp och ner, och den här gången pratar jag inte någon känslomässig åktur. Nej, träningsmässigt. Att börja för att några veckor senare sluta, om och om igen. Är det verkligen så svårt att vara konsekvent i sitt tänkande när det gäller träning. Ja, tydligen!

* Hade under en tid en PT - det rann ut i sanden.
* Köpte hem en träningscykel för hemmagjorda spinningpass - aldrig cyklat ett enda pass (pga flytt, platsbrist och en del andra ursäkter)
* Önskade mig under en jul, ett alldeles eget stort hantel/skivstångsset - bara använt ett par ggr.
* Löptränade några rundor i olika omgångar - för att sedan fastna i soffhäng (och det fast vi inte ens haft någon soffa på två år!)

Det fanns en tid då jag bara hade en träningsfri dag i veckan. Jag levde och andades träning och jobbade dessutom i receptionen på gymet. Jag den icke morgonpigga gick med glädje upp kl.06 på morgonen, åt en tallrik gröt och åkte sedan till gymet för att köra morgonspinning. Där kunde jag sitta och peppa alla deltagare till ta i lite extra. Nu orkar jag inte ens peppa mig själv.

Med det sagt vet ni att jag från och med idag börjar ett nytt liv (inte igen denna gång utan helt på riktigt!! ja det bara måste vara så)

Kram

4 kommentarer:

Trådar och Trams sa...

lycka till..det kommer gå bra ska du se.!!

Lindas plats sa...

Kollar in på din sida då och då. Börjar med att säga att den är väldigt trevlig.
Det där med träning du kunde inte prickat mera rätt, varför ska det vara så himla svårt att ens komma igång? och när man väl börjat ja då kan man vara duktig i en månad sen icke.
Ha en bra dag
Mvh Linda

Photo by Maria sa...

Känner igen mig.. Att det skall vara så svårt..
Men nu skall jag med ta tag i det.. Gymkort skall köpas idag och träningen startar nästa vecka (jobbar denna helgen) Sen jäklar..
Heja oss!!

Kram Mia

Team Åsgård sa...

Det där känner jag igen alldeles för väl:))