torsdag 7 april 2011

Riktigt blåsväder!


Såg den här bilden hos Bellas väg tillbaka. Den är egentligen lånad från Allt i hemmet. Tycker det är så snyggt med ved som synlig förvaring. Nåt liknanade skulle jag gärna ha om en kamin kommer på plats här hemma. Men det är en låååångt senare fråga ;)

Hello!
Här är det blåsigt värre. Men såå glad man ändå blir av att solen skiner och att se snön försvinna från lindorna runt ikring. Det känns verkligen mer och mer vår nu. Här och där ligger dock snöhögarna kvar.
Hur är det hos er? Har ni snö kvar?


De har utedag i byskolan idag. Vi packade matsäck till Linus imorse. Festis, äpple, varm choklad och macka. Lite synd på det stormiga vädret men hoppas de får en bra dag iaf.

Står och väntar på Schenker som skulle ha hämtat upp en hög med paket från butiken för snart två timmar sen. Det verkar som lastbilen blåst bort..

Kram till er alla och ha en underbar dag!
/Milla



3 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan!
Visst är det snyggt med synlig ved.
Här har vi oxå strålande sol fast storm.
Barnen har nog så roligt att dom inte märker om det blir orkanstyrka på vindarna ;).
Ha de gott, kram Ing-Britt

dagdrömmar i vitt sa...

Jag får lite längta tillbaka till den tiden med matsäck mm, Det var ju ganska mysigt. Mina tjejer är ju stora nu. Och det är slut på matsäckar och utflykter. Skönt samtidigt som man saknar den tiden. De växer upp så fort.
Ta vara på tiden du har :)
Kramkram / Nettan

Lantligt i smultronbacken sa...

Här har det stormat med. På makens jobb har både släpvagnskapell och takboxar blåst sönder. Men snön tinar verkligen fort nu. Härligt

Vedförvaringen är jättesnygg och jag hoppades också på en sån här hemma men numera använder vi knappt vår kamin längre då vi borrade bergvärme och har så varmt redan. Tråkigt men det var den ekonomiska biten som vann

Kram Teres