tisdag 13 december 2011

Lucia & Efterlysning

Efterlysning!
Vår brödrost är nästan paj och vi behöver en ny.
Är det någon som vet vart man kan hitta den här snygga brödrosten från Princess? 

Princess 2388 New Classics heter den och det ska vara plats för 4 brödskivor. Jag har letat på nätet men bara hittat den med plats 2 brödskivor. Är det någon av er söta läsare som skulle ha sett den i någon butik eller på nätet får ni såå gärna tipsa mig.Välkommen Luciadagen!

Min lilla sötgurka imorse. Han ville inte alls vara någon tomte eller pepparkaksgubbe. Han ville absolut vara spindelmannen med ett lusseljus i handen. Jag är ju röd mamma, tyckte han. Så fick det bli. Tyvärr har de inget luciafirande för oss föräldrar på förskolan. De lussar själva för varandra och för fröknarna.


Gaaah, jag som inte låter barnen äta i soffan pga allt kladd har nyss själv ätit en sen middag i soffan och lyckats kladda ner den med tomatpurésås(Men eftersom det är så hiiimla skoj att tvätta gör det ju inget ;)

Detsamma är det med porslin. Jag säger åt pojkarna att vara försiktiga men sen är det jag själv som tappar. Har nog slagit sönder 2 eller tre av deras små piratglas. Peppar peppar... men nu var det länge sen jag tappade något ;)

Kram Milla

3 kommentarer:

Gabriella sa...

jag känner en liten kille eller nu är han i och för sig ganska stor, han levde i sin spindelmannendräkt så den är nog skön vet du=)
Visst är det typiskt att man kladdar själv och tappar saker. jag krascha en av mina mateustallrikar i somras förstå om någon annan i familjen gjort det hihi!!hoppas du får en härlig dag!
kram

Photo by Maria sa...

Klart han skulle vara Spindelmannen, han firar säkert med Lucia =) En söt Spindelman var och är han ju =)

Slå sönder porslin är det nog jag med som gör mest hemma.. Man kanske skulle ha plast ;)

Ha en fin dag..

Kram MIa

Anonym sa...

http://www.tretti.se/hushallsapparater/brod/brodrostar/princess-new-classics-toast-2#reviews_a

Kolla recensionen