måndag 28 januari 2013

Upprepning ;)

Kvistlackning påbörjades innan febern slog till igen och tog orken med sig.

Stockarna i taket är så ojämna att de inte går att ha framme. Något ska göras, få se vad. Dioder ska inhandlas och sättas i av elektriker.
Så här ser det ut i taken i två sovrum på övervåningen. Få se om vi ändå får till det den här veckan. Trots min förkylning.Måndag igen och ny vecka :O)

Hoppas verkligen jag blir frisk snart. Vill ha energi igen. Men har åxå fått en massa tid att fundera när jag varit sängliggande. På vad som är viktigt här i livet. Vad vill jag ha ut av mitt liv. Hur vill jag leva det. Så - Fram med anteckningsbok och penna för att få det på på pränt.

************
Jag har skrivit det flera gånger förut och gör det igen. Dom där delarna av huset jag inte fotar är verkligen inte klara. Massor av ofärdigt. Tak, väggar, fönster, lister, foder.. you name it!
Men det gäller ju att fokusera på det som ÄR gjort istället för det som INTE är gjort. Eller hur? Annars skulle jag nog go nuts.

Nu ska jag återgå till funderandet :O)

Tack snälla för era Kap Verde tips 

Önskar er en fin start på nya veckan!
Puss&Kram

3 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Visst är det så att man får fokusera på det som är bra =)
Och tänk så bra det blir sen. Krya på dig nu och drick mycket varmt. Kram <3

Johanna Gunne sa...

Hejsan Camilla!
Vi är ett UF-företag från S:t Mikaelskolan i Mora. Vi skulle gärna vilja kontakta dig angående ett samarbete. Det skulle vara toppen om du skrev ett litet mail till oss så att vi kan kontakta dig. Vår mailadress är: listenupmora@gmail.com. Sen kan vi berätta precis vad vi vill osv. och se om du är intresserad eller inte.

MVH
Johanna Gunne, VD.
ListenUp UF.
http://www.facebook.com/ListenUpUf

wila sa...

Kul med ett projekt! Vi håller på att förvandla vår sommarstuga från ful-furu till vitt...

Kika in hur det blev om ni har lust: http://wila.nu/2013/january/fran-ful-furu-till-vitt-2.html